Opleiding Psychotrauma in Brussel !

OPLEIDING PSYCHOTRAUMATOLOGIE – LAATSTE PLAATSEN!

Met de opleiding “psychotraumatologie” willen BIP en VUB tweede- en derdelijns-psychotherapeuten de nodige tools aanbieden vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen (gedragstherapie, psychoanalyse, cliëntgerichte therapie, systeemdenken, …) om op een globale en integratieve wijze getraumatiseerde cliënten te behandelen.

De tools worden aangeboden door een team van internationale experten: Ybe Casteleyn, Johan maes, Eric Vermetten, Anne Vermeire, Manoëlle Hopchet, Nele Gielen, PhD, Clark Baim, Heidi Deknudt, Nicole Ruysschaert, Luc Duprez, Suzette Boon, Nel Draijer, klaas molenkamp, Naomi Vandamme

Wil jij psychotraumatoloog worden? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor 15 juni 2018 want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Heb je nog vragen, kom dan op maandag 14 mei 2018 naar de info-avond die doorgaat van 19u tot 21u in lokaal D.2.10 van de VUB of stuur mailtje naar info@bipe.be.  Voor meer info kan je terecht op de websites van VUB en BIP via deze linken

http://www.vub.ac.be/events/tba/tweejarige-pev-psychotrauma-diagnostiek-en-integratieve-behandeling-bij-kinderen-adolescenten-en

http://www.bipe.be/Psychothraumatologie.aspx